Der er en voldsom vækst i antallet af indbrud – både i private hjem og i virksomheder. Derfor er det nu vigtigere end tidligere at kende en god låsesmed, som kan hjælpe med at sikre mod indbrud.
Men tryghed og sikkerhed handler ikke kun om at være der, når skaden er sket; det forebyggende arbejde er mindst lige så vigtigt!
Låsesmedene har, som en af de få i branchen, over 30 års ekspertise og erfaring i sikring af private hjem og virksomheder. Det sikrer dig en kompetent service, du ikke finder andre steder.

‘Landsdækkende’ i Storkøbenhavn

Mangler du en låsesmed kommer vi når-som-helst ­- hvor-som-helst i hele Storkøbenhavn: Overalt i København, Brønshøj, Christianshavn, Valby, Frederiksberg, Amager, Rødovre, Hvidovre mv.

Vores Engagement

Vi tror på, at man aktivt skal skabe trygge og sikre rammer for vores samfund – ikke blot her og nu, men på langt sigt! Derfor har vi i flere år været et engageret medlem af sikkerhedsudvalget hos Det Kriminalpræventive Råd. Det Kriminalpræventive Råd i Danmark har den nyeste viden om sikkerhedstrusler og forbryderes adfærd. Denne erfaring bruger vi som låsesmede aktivt i vores daglige rådgivning, så vores kunder kan holde indbrudstyvene ude.

Vores Løfte Til Dig

Vores mission er at sikre den bedste kvalitet for vores kunder. Derfor har vi valgt at have eget snedkerværksted. Dette gør at vi er fleksible og nemt kan udføre selv kringlede opgaver uden at skulle sende opgaven videre. Vi samarbejder kun med de bedste leverandører, der alle er ISO9001 certificerede. Derfor er du som kunde hos os altid sikker på at kvaliteten er i orden fra start til slut i processen.
Vi har stor forståelse for, at vores kunder nogle gange ønsker at se de forskellige processer af arbejdet. Du er derfor altid velkommen til at lægge vejen forbi vores værksted og se, hvordan dine opgaver tager form.

Sikkerhed frem for alt

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten – derfor er vi ISO9001 certificerede. Det er din sikkerhed for, at kvaliteten er i orden.

En ABC mod indbrud

Læs vores guide til sikring af dit hjem – En ABC mod indbrud.